Door regelmatig te investeren in nieuwe machines, hebben wij een royale productiecapaciteit gebouwd. Zo beschikken wij over een computergestuurde CNC tandem kantpers waarmee we zetwerk kunnen produceren met een maximale lengte van maar liefst 10 meter. Voor (gecoat) plaatmateriaal vanaf coils van maximaal 10 ton staat er in onze productiehal, als enige in Europa, een hypermoderne band-, afwikkel-, richt- en slit-afkortingsmachine met automatische doorloop. Tevens worden alle pons- en uithoekwerkzaamheden gerealiseerd voor onze klant
Al die machines komen niet tot hun recht als ze niet door vakbekwame medewerkers worden bediend. Wij hebben deze medewerkers in dienst. Vaklui die zich optimaal inzetten om uw opdracht snel en volgens de juiste specificaties uit te voeren. Alle medewerkers van Metaal Zetterij Velddriel zijn tevens in het bezit van alle benodigde opleidingen waaronder VCA-basisveiligheid, werktuigbouwkundig tekening- lezen, CNC besturing, etc.
Voor de expertise die we zelf niet in huis hebben, doen we een beroep op gerenommeerde leveranciers. Zo hebben wij goede contacten met poedercoaters en natlak-applicateurs die elke kleur en elke kwaliteit leveren, alsmede met alle grote toeleveranciers van metalen op de Europese markt.